INTEGRITETSPOLICY

VÅR INTEGRITETSPOLICY

 

Du ska känna dig fullständigt trygg hos oss när du lämnar dina personliga uppgifter till oss. Är du kund hos oss samtycker du till behandling av dina personuppgifter.

 

Personuppgifter som lagras

Pigga Hunden kräver inte att du lämnar ditt personnummer vid bokning av dagis/pensionatsplats eller för att gå kurs hos oss. Dock kräver vi vid att det avtal som skrivs mellan oss att personnummer uppges. Övriga uppgifter som måste lagras för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på bästa sätt är:

  • namn
  • adress
  • telefonnummer
  • e-post adress

Dessa uppgifter är nödvändiga för vår verksamhet för att vi ska kunna ta kontakt med er som kund om det skulle finnas behov av detta.

 

Sparande av personuppgifter?

Vi sparar dina personuppgifter (namn, adress, telefonnr, e-post adress) eller korrespondens i följande fall:

  • bokningar av pensionatsplats eller dagisplats
  • kursanmälan
  • när du kontaktar oss via kontaktformulär

 

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för att kunna genomfara, hantera och redovisa vår verksamhet enligt bokföringslagen, samt för utskick av information.

 

Ditt godkänannde

Genom att du lämnar dina personuppgifter godkänner du att Bringsjö´s Pigga Hunden lagrar och behandlar dessa tillsvidare. Ditt godkännande sker i och med av avtalet som skrivs mellan parterna vid bokningar av dagis/pensionat och i samband med kursanmälan eller din kontakt skriftligen med oss. Om du inte av någon anledning vill att vi sparar dina personuppgifter kan du enkelt höra av dig till oss så ordnar vi detta.

 

Webplatsen

Vi har ingen form av cookies eller någon annan typ av spårningsprogram.

Gör du en förfrågan/bokning/anmälan lagras din IP-adress

 

 

Dina uppgifter/avtal

  • Lämnas inte ut, delas inte eller säljs till tredje part
  • Dina bokningsjournaler/avtal med dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av någon annan än behöring person

 

Fotografering

När du gör en kursanmälan fyller du i om det är ok eller inte att fotografering av dig och din hund är ok för att läggas ut på sociala medier, ert namn kommer inte att publiceras i samband med att bilderna publiceras.

 

 

 

 

 

Copyright 2013 © Bringsjö´s Pigga Hunden